Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

  • Home
  • Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen

Onze toegangscontrolesoftware biedt u een sluitende oplossing

toegangscontrolesoftware

Met onze Kelio oplossing kunnen deuren maar ook bijvoorbeeld toegangspoorten en tourniquetten vergrendeld en ontgrendeld worden. Medewerkers of leveranciers krijgen zo alleen toegang tot bepaalde deuren en op bepaalde tijden.

Aangegeven kan worden wanneer de deuren open of gesloten dienen te zijn, bijvoorbeeld tussen 07.00 en 19.00 uur op werkdagen maar niet tijdens het weekend of tijdens de vakantieperiode.

U weet straks wie, wanneer, waar en hoe.

 

Toegangscontrolesysteem met Bodet kaartlezers of paslezers

Het wordt steeds belangrijker om een veilig en geïntegreerd toegangssysteem te hebben. Is het niet voor Food-Defense, voor de bescherming van uw innovatieve producten of voor het gemak van u en uw medewerkers. Of het nu alleen de personeelsingang is of alle buiten- en binnendeuren, Bodet kan het voor u verzorgen met haar eigen oplossing voor toegangscontrole.

Bodet's toegangscontrolesysteem kan volledig bekabeld of IP gebaseerd zijn, éénzijdige of tweezijdige controle op de ingang. Uiteaard kunnen wij koppelen met bestaande of nieuwe hekken, slagbomen of tourniquettes.

 

De redenen om toegangscontrole van Bodet te kiezen

Bodet heeft jarenlange ervaring om, samen met uw installateur of gerenommeerde partners, onze toegangslezers en schakelelectronica te monteren en in bedrijf te stellen

Of u nu een badge (pasje), een tag (een sleutelhanger) op basis van RFID (proximity) of uw vinger (biometrie) wilt gebruiken, Bodet heeft diverse mogelijkheden voor de toegangslezer.

  • naadloze integratie met Kelio Tijdregistratie: u gebruikt één softwarepakket maar kan de rechten verdelen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om alleen toegang te verlenen aan medewerkers die ingeroosterd zijn.  
  • real-time overzicht van alle personeelsbewegingen: via een monitor-layout tot een 3-dimensionale weergave van uw bedrijf of bedrijfsruimten.
  • complete en flexibele toegangscontroleoplossing: Bodet levert de software en de hardware tesamen met de installatie en training.

 

De toegangscontrole van Bodet

 

Laat u adviseren over Bodet's toegangscontrolesysteem

Onze accountmanagers adviseren u graag bij de diverse keuzes die er te maken zijn in uw beslissingsproces voor de aanschaf van een toegangssysteem of bezoekersregistratiesysteem.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op, telefonisch of via de website.

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie