Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

Tijdregistratiesoftware

Software voor tijdregistratie

Oplossingen voor aan- en afwezigheidsregistratie en tijdregistratie die u helpen

Met onze Kelio tijdregistratiesoftware en de diverse modules kunnen we uw bedrijf de best passende oplossing bieden.

Met onze Kelio One en Kelio Pro helpen wij u om de meest eenvoudige en efficiënte weg vanaf het klokken naar de salarisadministratie aan toe te volgen. Wij bieden een eigen lijn van software en registratiepunten omdat wij alles in eigen huis ontwikkelen en produceren.

Software voor tijdregistratie

 

Onze eigen Kelio oplossing voor tijdregistratie

Kelio heeft zich al vele jaren in Nederland (en daarbuiten) bewezen, elke paar jaren in een vernieuwend jasje. Maar niet eerder hebben wij zo'n grote, vernieuwende stap gezet. Na 5 jaren onderzoek en ontwikkeling zijn wij er trots op dat Bodet Software de Kelio One en Kelio Pro uitgebracht heeft in combinatie met de bijzondere Kelio Visio X7 boekingsterminal. De Kelio software is gebouwd met veel bijzondere functionalteiten om u werk uit handen te nemen. Efficiënt, doelgericht en enorm gebruiksvriendelijk voor de medewerker en de manager. Vereenvoudig het werk aan uw personeelsplanning, verhoog de productiviteit van uw werknemers, verlaag uw personeelskosten en regel de toegang voor bezoekers allemaal met de Kelio tijdregistratiesoftware en modules.

Waarom diverse modules? Omdat elk bedrijf uniek is in wat hen helpt om efficënt te zijn met onze Kelio software. Soms is de efficiency al bereikt door het klokken voor de aan- en afwezigheid, soms is de module Mijn Kelio (ESS) of Kelio Mobile juist nog extra interessant. Profiteer daarom van onze jarenlange ervaring en laat u adviseren. Uw managers en afdeling HR kunnen vervolgens sturen op uren en aan u rapporteren. De informatie kan komen van onze eigen boekingsterminals, uw mobiele apparaten (inclusief geolocalisatie) of werkstations. 

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie