Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

Tijdregistratiesystemen

banner tijdregistratie

Tijdregistratie, personeelsplanning en aan- en afwezigheidsbeheer als één oplossing

Bodet maakt tijdregistratie, personeelsplanning en verlofplanning leuk en begrijpelijk

Hoe er ook wordt gewerkt, in fulltime of in parttime verband, met of zonder "Tijd voor Tijd", volgens flexibele roosters of met onregelmatige diensten en ploegendienst: het wordt goed en gebruiksvriendelijk vastgelegd. Natuurlijk ook uw verlofregelingen, doktersbezoek, studieverlof, overwerk, etc.

Bij Bodet ontwerpen, fabriceren en installeren we onze eigen oplossing voor Tijdregistratie, Orderregistratie, Toegangscontrole. Onze oplossing zorgt ervoor dat u goed en prettig kunt plannen, uw productiviteit kan vergroten, uw HR administratie kan verminderen en uw gebouw kunt afschermen.

Onze tijdregistratiesoftware is intuitief en gebruiksvriendelijk voor managers en medewerkers. Zo heeft Bodet al meer dan 35.000 klanten in meer dan 70 landen wereldwijd. Als Europees marktleider kan Bodet de meest innovatieve oplossingen bieden voor uw personeelsregistratie in de meest ruime zin: van full-web software tot een prijswinnende boekingsterminal.

Onze nieuwe Kelio Visio X7 boekingsterminal biedt u de laatste snufjes om het klokken voor Tijdregistratie of Orderregistratie zo perfect als mogelijk op uw wensen en behoeften aan te laten sluiten. Uiteraard bieden wij u meerdere mogelijkheden voor het registreren van afwezigheden, gewerkte tijden of urendeclaraties per project.

 

Standaard tijdregistratiesoftware, op maat voor uw bedrijf

Allereerst kunt u bij Bodet nog kiezen voor een traditionele installatie van de software op uw server òf u gaat mee met de tijd en profiteert van onze interessante cloud oplossing via onze eigen SaaS omgeving.

Vervolgens leveren wij u, van MKB tot Europese multinationals, ons tijdregistratiesysteem zoals u het wilt gebruiken, gebaseerd op uw specifieke regels, passend bij uw bedrijfsgrootte en uw managementstructuur. 

Tenslotte kunt u onze software gemakkelijk uitbreiden voor meer medewerkers of met diverse modules voor tijdregistratie, personeelsplanning, orderregistratie of bezoekersregistratie. U koopt wat u nu nodig heeft maar de software kan met u meegroeien. Hieronder ziet u welke modules er beschikbaar zijn of kijkt u op onze algemene pagina van de tijdregistratie functionaliteiten.

 

Laat ons u helpen om u de beste combinatie van onze tijdregistratiesoftware en hardware te vinden voor uw bedrijf

We zijn trots op onze eigen productlijn voor tijdregistratie en toegangscontrole. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij alle benodigde software en hardware bij u installeren, parametriseren, u training geven en een goede support bieden, zelfs Europees.

We zouden graag onszelf en onze oplossingen voor tijd, toegang, planning en werkorders aan u voorstellen in een vrijblijvende ontmoeting.

 

Onze modules voor de beste combinatie van personeelsplanning en tijdregistratie

U kunt eenvoudig bijschakelen met onze diverse modules.  Start bijvoorbeeld met tijdregistratie en breid vervolgens uit met de HR Assistent voor een electronisch personeelsdossier of met Kelio Analytics voor het tijdschrijven op projecten.

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie