Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

VEREENVOUDIG HET BEHEER VAN DE RESERVERINGEN VAN VERGADERZALEN MET KELIO

kelio-visio-x7-toegangscontrolle-verrenvoudig

Veel bedrijven gebruiken Outlook voor het reserveren van hun vergaderruimtes.

Dit is niet altijd ideaal. Het komt vaak voor dat een ruimte dubbel geboekt is of dat de bezetting niet optimaal benut is.

Eenvoudig beheer van vergaderruimtes

Kelio Reservering is dé ideale oplossing ter aanvulling op uw Outlook®.. Bodet Software heeft een koppeling ontwikkeld tussen Outlook® en de Kelio Security om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

De informatie met betrekking tot de in Outlook® georganiseerde vergaderingen wordt automatisch doorgegeven aan onze Visio X7 terminals, welke uw lopende reserveringen weer kunnen geven.

En als uw vergadering eerder dan gepland afloopt, hebt u de mogelijkheid om uw vergadering af te sluiten om de ruimte weer vrij te geven voor reservering.

Beveiligde toegang tot vergaderruimtes

Met Kelio Reservering is tevens de toegang tot uw vergaderruimtes beveiligd. Uw kostbare apparatuur en materialen zijn veilig, omdat alleen de organisator en de deelnemers aan de vergadering de ruimte met hun badge kunnen openen gedurende de gereserveerde periode.

Rechtstreeks reserveren op de Visio X7 terminal van de vergaderruimte

Op de Kelio X7 terminals bij de ingang van de vergaderruimtes kunt u ook de beschikbaarheid van die ruimte raadplegen. Als de zaal niet bezet is, kunt u deze direct op de Visio X7 terminal reserveren en deelnemers uitnodigen, die een melding ontvangen in hun Outlook® agenda. Geef de begin- en eindtijd van de vergadering aan en u kunt beginnen met werken!

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie