Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

Multifunctionele touch-terminals

TIJDREGISTRATIE OPNIEUW UITGEVONDEN

new visio X7 X4De nieuwe Kelio Visio terminals zijn het resultaat van een bijna onmogelijke uitdaging: het ontwerpen van een nieuwe boekingsterminal die kan voldoen aan de snel veranderende behoeften van uw bedrijf op het gebied van tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, orderregistratie óf bezoekersregistratie.

Om dit te kunnen bieden, moest Bodet Software het concept van de prikklok en dus ook van de huidige badgeterminal heroverwegen en opnieuw uitvinden. De Kelio Visio X7 en de Kelio Visio X4 zijn een persoonlijk informatiepunt en bieden nieuwe diensten en toepassingen.

Het resultaat van ons werk is meer dan een nieuwe terminal; het is stukje toekomst voor uw human resources, voor uw bedrijf.

 

+ DESIGN

Met zijn verfijnde design en het heldere 7-inch touchscreen geeft de Kelio Visio X7 terminal een modern imago aan uw bedrijf. Uw medewerkers of bezoekers zullen elke dag genieten van het gebruik van de Kelio Visio X7 terminal.

De Visio X4 heeft een 4-inch industrieel touchscreen.

 

+ CONNECTIVITEIT

De Kelio Visio X7/X4 terminals beantwoorden aan de behoefte van bedrijven aan flexibiliteit door het aanbieden van drie communicatie mogelijkheden.

kelio visio connectiviteit

 

+ VERNIEUWEND

Bodet maakt het mogelijk om op de Kelio X7/X4 boekingsterminals diverse toepassingen te gebruiken via Bodet apps. Van het eenvoudig registreren van de boekingen tot het aanvragen van afwezigheden en het raadplegen van de resultaten.

Ook eigen apps kunnen hier in de toekomst aan toegevoegd worden.
Nu al kunt u naar uw eigen intranet-toepassing!
Met de Kelio Visio X7/X4 terminal koopt u een stukje toekomst!

application NL

De terminal kan worden ingesteld met alleen díe functies die ú nodig heeft op de plek waar de terminal gebruikt wordt. Uiteraard kan dit per terminal verschillen. Dit maakt het gebruik ervan eenvoudig en intuïtief.

 

+ INTUITIEF

intuitief NLDe nieuwe Kelio Visio X7/X4 terminal laat zich heel gemakkelijk gebruiken voor elke toepassing, per gebruiker eventueel anders in te stellen (persoonlijke weergave, persoonlijke taal, etc.).

U kunt zo snel duidelijkheid aan uw werknemer of bezoeker geven vanwege het overzichtelijke en heldere touchscreen.

Alle resultaten van de registraties zijn real time.

 

+ PERSOONLIJK

De Kelio Visio X7/X4 terminal is ook gemakkelijk aanpasbaar aan de huisstijl van uw bedrijf: de kleur van de achtergrond, uw bedrijfslogo, eventueel een bedrijfsfoto op de achtergrond en een woord van welkom voor de gebruikers.

Ook uw veiligheidsvoorschriften wellicht direct op het scherm!

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie