Bodet-Nederland-BV

Uw tijdregistratie ... ons vak

  • Home
  • Nieuws
  • Unieke aanbieding voor bestaande klanten!

Bodet Nederland blijft te uwer beschikking

Geachte klant,

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privéleven en zeker ons professioneel leven. De prioriteit van Bodet is ook de veiligheid en bescherming van onze medewerkers, klanten en partners. Naar aanleiding van de beslissingen die genomen zijn door de overheid betreffende het coronavirus, moeten wij alle externe afspraken bij onze klanten tot en met 5 april tijdelijk opschorten.

Uiteraard zijn we er voor u: :

  • Beschikbaarheid van uw Kelio oplossing in onze Cloud/SaaS: wij zorgen voor het operationeel houden van het platform om de toegang tot Kelio 24u/24 7d/7 te garanderen.
  • Helpdesk: onze online B-Support service blijft actief en uw aangemaakte tickets worden gewoon in behandeling genomen. Wij zijn telefonisch wel verminderd beschikbaar op ons kantoor in Den Haag. Antwoordservice Nederland staat u dan altijd te woord om uw boodschap aan te nemen en per mail door te geven aan de desbetreffende collega.

We volgen de situatie nauwkeurig op en passen onze richtlijnen aan naar de ontwikkelingen van deze epidemiologische crisis.

Tenslotte, we blijven u graag van dienst en we hopen dat u en de uwen gezond blijven.

Het team van Bodet Nederland

Internationale Websites

belg ch dz es nl pt en

 

Sociaal Netwerk

Westvlietweg 68R
2495 AA Den Haag
NEDERLAND
   Tel.: 070-364 38 56

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │  Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie