Bodet-Nederland-BV
Uw tijdregistratie ... ons vak

Account Manager Zuidoost-Nederland

BODET NEDERLAND

De verkooporganisatie Bodet Nederland B.V. is één van de vijf Europese dochterondernemingen van de Bodet Groep (opgericht in 1868). Bodet ontwikkelt, levert en installeert ‘state of the art’ software en hardware voor tijdregistratie-, toegangscontrole-, orderregistratie- en planningssystemen. Doordat haar systemen optimaal zijn af te stemmen op de specifieke vraag van hun klanten leveren zij direct toegevoegde waarde. Zij zijn dan ook de Europese marktleider met 30.000 installaties en drie miljoen gebruikers in 70 landen. De Nederlandse markt wordt bediend vanuit Den Haag. De komende jaren wil Bodet Nederland het marktaandeel verder vergroten door te focussen op nieuwe, geïdentificeerde marktsegmenten en klantgroepen. Voor versterking van het enthousiaste verkoopteam zoekt Bodet Nederland een

Accountmanager Zuidoost-Nederland

Resultaatgericht, Sterk in Commercieel Netwerken, ‘Consultative Selling’

Na een degelijke inwerkperiode, word je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en omzetgroei van Bodet Nederland in jouw regio. Je bezoekt, planmatig, diverse bedrijven en klanten. Je neemt gemakkelijk het initiatief, weet snel een ‘connectie’ te maken en bent op diverse niveaus een gesprekspartner. Je werkt vanuit huis. Daarnaast werk je intensief samen met de supportafdeling in Den Haag en je vindt een professioneel klankbord bij de directeur en de twee collega accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor de overige delen van Nederland. Je rapporteert maandelijks aan de directeur.

Samenvattend:

 • Adviserend verkopen van Bodets oplossingen voor tijdregistratie, planning, orderregistratie en toegangscontrole bij MKB bedrijven. Met name daar waar sprake is van een groei en verdere professionalisering-slag van de klant organisatie.
 • Het opbouwen (zelf het eerste contact leggen), uitbouwen van en meegroeien met nieuwe en bestaande klanten. Natuurlijk het opvolgen van leads, het benaderen van nieuwe klanten (canvas) en relatiebeheer.
 • Je praat met verschillende mensen uit diverse vakgebieden (‘multi point’ contacten) en andere stakeholders (DMU’s) binnen organisaties die invloed hebben op de koopbeslissing.
 • Je analyseert de klantvraag om tot een passende oplossing te komen.
 • Je geeft product presentaties & demonstraties.
 • Je draagt zorg voor het opstellen van offertes en het opvolgen hiervan.

Bodet Nederland vraagt een resultaatgerichte netwerker die een volwaardig gesprekspartner is voor relaties en goede sociale vaardigheden heeft om op verschillende niveaus relaties te onderhouden. Je bent ondernemend, neemt het initiatief, klantgericht en beschikt over natuurlijke overtuigingskracht. Je kunt goed omgaan met commerciële druk en hebt het uithoudingsvermogen om langdurige salestrajecten succesvol af te ronden.

Jouw profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie tot vijf jaar buitendienst verkoopervaring met langlopende salestrajecten in een business-to-business omgeving.
 • Affiniteit met technische producten.
 • Basiskennis van software op het gebied van bijvoorbeeld orderregistratie, salarissystemen en tijdregistratie is een voordeel. Overigens krijg je een gedegen producttraining tijdens het inwerkprogramma.
 • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent woonachtig in je werkgebied in Zuidoost-Nederland.

Bodet Nederland biedt een commercieel zelfstandige functie bij een Europese marktleider met loyale medewerkers waar continuïteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van een hecht team waar onderlinge betrokkenheid voelbaar is. Je begint met een introductietraining op het hoofdkantoor in Frankrijk waaronder producttrainingen. Je wordt optimaal gefaciliteerd om te komen tot succes. Een kans om jouw accountmanagement ervaring op een hoger niveau te brengen met een ‘high end’ product. Marktconforme arbeidsvoorwaarden (een prima basissalaris met een mooie bonusregeling €60K OTE bij 100% fit), waaronder een laptop, telefoon en leaseauto.

Interesse? Reageer met een motivatiebrief en C.V., onder vermelding van ‘Bodet-AM’ via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Rick Schram. Baldr & Frigg B.V. begeleidt Bodet Nederland in deze procedure. Voor meer informatie kun je met hem contact opnemen via 06-51633211. Zie ook www.bodet.nl. Meer informatie over Baldr & Frigg vind je op www.baldrfrigg.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie