Bodet-Nederland-BV
Uw tijdregistratie ... ons vak
 

Blog

Alle blogs

Verlofregistratie

Waar moet een goede toegangscontrole aan voldoen?

Voor bedrijven waarvan het pand groter is dan één ruimte, kan het soms een uitdaging zijn om bij te houden wie er aanwezig zijn. Deze uitdaging wordt groter naarmate u over meer ruimtes, verdiepingen of zelfs panden beschikt. Om die reden maken veel bedrijven gebruik van een toegangscontrolesysteem. Daarmee is het mogelijk om bij te houden wie er binnen zijn en om te reguleren wie wanneer toegang wordt verschaft tot een bepaalde ruimte.

Een inkloksysteem voor uw personeel

Bij veel organisaties komen er op een gemiddelde dag heel wat bezoekers in het bedrijfspand. Denk hierbij niet alleen aan medewerkers en klanten maar ook aan leveranciers, monteurs, partners, postbezorgers of andere bezoekers. Hoe houdt u toezicht op alle mensen die aanwezig zijn in het pand? In ons vorige blog zijn we ingegaan op de werking van een toegangscontrolesysteem. In dit blog zullen we het meer specifiek hebben over het registreren van bezoekers.

Een inkloksysteem voor uw personeel

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers, klanten en bezoekers zich welkom voelen bij uw bedrijf, maar u wilt niet dat onbevoegden zomaar uw pand binnen kunnen lopen. Daarom maken steeds meer organisaties gebruik van toegangscontrolesystemen. Met zo’n systeem is het mogelijk om te regelen wie er wanneer toegang heeft tot een bepaald pand of een bepaalde ruimte.

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie