Bodet-Nederland-BV
Uw tijdregistratie ... ons vak
 

Blog

Alle blogs

Planningssysteem

Een inkloksysteem voor uw personeel

Het maken van een personeelsplanning is noodzakelijk voor het afstemmen van personen en werk. Zeker nu veel werknemers vanuit huis of anders locaties werken, is het belangrijk om een overzicht te hebben van wat er moet gebeuren en van wie wat gaat doen. Zo kan er efficiënt worden samengewerkt en zijn er genoeg medewerkers beschikbaar op het juiste moment, voor de juiste taak.

Minder kosten door een efficiënt planningsysteem?

Als organisatie kun je niet meer zonder een gedegen personeelsplanning. Zeker nu in januari 2020 de nieuwe wet intreedt omtrent uitzonderlijke arbeidstijden. Het belang van het registeren van arbeidsuren blijft groeien. Het is niet alleen om deze reden dat organisaties het belang van een goede planning inzien, een goede planning resulteert namelijk ook in een vermindering van kosten!

Efficiënter werken met roosterplanning software

Met een personeelsplanning werken in daarvoor bestemde roosterplanning software werkt efficiënter dan een personeelsplanning maken in bijvoorbeeld Excel. Excel biedt namelijk niet alle mogelijkheden, die planningssoftware wél biedt. In deze blog leest u waarom roosterplanning software uw organisatie helpt om efficiënter te werken.

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie